srijeda, 29. svibnja 2013.

Revlon ColorStay Combination/Oily Skin




Kupila sam ga i nakon što sam ga koristila svega jednom bila sam oduševljena. Prije nekoliko godina sam ga koristila, međutim pao je u zaborav... Kako u zadnje vrijeme mi se lice jako masti i svi mat proizvodi koje posjedujem nisu bili dovoljni za spriječe sjaj mog lica, odlučila sam se investirati u ovaj puder.
Cijena od 105 kuna stavlja ovaj puder u viši cjenovni rang drogerijskih pudera. Mililitraža je klasična, 30 ml. 

Dolazi u 6-7 nijansi koje se mogu kupiti u Mulleru, i vjerojatno u još ponekim drogerijama. Moja nijansa je 180 Sand Beige.


U opisu proizvoda na ambalaži je napisano kako daje izgled i osjećaj svježine cijeli dan, uravnoteženu vlažnost lica sa formulom bez ulja, postojan nanos. Postojanost i do 16 sati. Slažem se!

Puder je lagane teksture, prozračan je i definitivno nemam osjećaj ožbukanog lica. I što je nabolje (zbog toga sam ga i kupila) moje lice se nakon 7 sati nije ni u pola zasjalo kao dok sam koristila druge pudere. (2-3 sata) Ima SPF 6, što je super s obzirom da nisam nikada mogla koristiti takve proizvode jer bi mi lice bilo presjajno odmah nakon nanošenja nečeg takvog. 

Prekrivanjem sam izuzetno zadovoljna. 





















Na slici sam stavila puder u dva tanka sloja. Ja osobno na svom licu koristim jedan sloj i tu i tamo nadogradim još malo. Na licu ga treba brzo razraditi i rezultati su puno bolji ako koristite kist jer se podloga jako brzo upija. Ne nakuplja se na pregibima i u boricama, barem meni.

Ambalaža svima bode oko. Meni nije toliko problem. Naviknem se s vremenom i kako ga nanosim kistom nemam prljave ruke, samo zapešće a to riješim vlažnom maramicom. Tu i tamo mi još zna pobjeći iz bočice. Miris je također malo neugodan na početku, ali brzo ishlapi.




Moja ocjena ovog proizvoda je 4.5/5
Ipak bi bilo lakše dozirati proizvod da ima pumpicu. Ali to me neće spriječiti da ga kupim opet.




Muči li i vas masna koža lica? Koji je vama najbolji puder?

Broj komentara: 12:

  1. Meni je taj puder fenomenalan :D otkad sam ga kupila ne zelim niti jedan drugi! Daje neki prirodni finish, ali ne cementira! Stvarno mi nijedan puder, osim Diorovog Nude-a, nije tako krasno izgledao na kozi <3

    OdgovoriIzbriši
  2. vidim da mu je prekrivanje jako dobro, doduše, meni je to jako bitno pa se uvijek na to fokusiram, pa kad vidim ove slikice baš sam oduševljena. ja sam se nekako okrenula isprobavanju bb krema jer tražim idealnu za nadolazeće ljetne dane i stvarno mi se nekako neda pudrati, trenutno isprobavam Deborah BB kremu, ali uvijek kad mi sklizne u roku od nekoliko sati sjetim se zašto volim nanijeti dobar puder.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam stvarno zadovoljna Garnierovom BB-icom, pa ne tražim dalje :)Nastojim biti ekonomična :)

      Izbriši
  3. Dugo sam razmišljala o kupnji tog pudera, no baš imam nekakav osjećaj da ću dobit akne od njeg. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ga koristim već tjedan dana i ne mogu se potužiti na nuspojave. Budemo vidjeli kasnije :)

      Izbriši
  4. Ovaj puder mi proždire glavu već mjesecima. Bi - nebi...Razlog tome je što u svakoj napisanoj recenziji cure naglase da imaju JAKO masnu kožu.Eh moja je mješovita, pa me zanima, naglašava li dodatno dehidrirane djelove lica (ako ih imaš)?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U biti pa i nemam baš s tim problema. Hoćeš da ti pošaljem malo pa da si isprobaš?

      Izbriši
    2. Jao sad si mi dala ideju, pitat ću tetu u mulleru da pretočim malo za probu. Inače mi je to uvijek nekako neugodno pitat, al jednostavnije je nego da te sad zauzimam s poštom. Svejedno, hvala ti puno puno:))

      Izbriši
  5. Meni je ovaj puder nazalost izazvao pristice, ne akne doduse, ali one sitne pristice dovoljno vidljive da me odbije od koristenja. Steta, jer sam bas bila odusevljena u pocetku, onaj za normalnu do suhu ne izaziva pristice ali nije toliko dobar kao ovaj za kombiniranu.

    OdgovoriIzbriši