ponedjeljak, 27. svibnja 2013.

HG hair proizvodi

Prije mjesec dana sam otkrila Dove šampone za kosu. Dobro, otkrila sam ja njih i prije ali sad sam otkrila da je Dove šapmon nešto najbolje što postoji na ovom svijetu.





Dove šampon za normalnu kosu(2 u 1)

Kada sam otkrila da ovaj šampon tako predivno opere kosu, ne zamrsi ju i da ja nakon njegovom korištenja bar dva dana ne moram prati kosu, vjerujte mi, nitko nije bio sretniji od mene. Nitko!
Inače sam probala svašta, čak sam se pokušala i vratiti na Afroditin šampon od koprive ali mi se pojavila na licu alergija u obliku sitnih prištića tako da sam bila prisiljena uzeti neki novi šampon. I onda se dogodilo ovo čudo. Aleluja! U principu rado koristim Dove proizvode i jako sam njima zadovoljna. Može se kupiti samo u Mulleru po cijeni od 22 kune. (Ako netko zna gdje se još može kupiti neka slobodno napiše.)

Balea ulje za jako suhu i oštećenu kosu

Za to ulje sam saznala preko foruma. Odlučila sam ga kupiti jer ga tamo nisu mogle prestati hvaliti.
Tada sam otkrila svoju čarobnu formulu koju vrlo često primjenjujem: Dove šampon i Baleino ulje za suhu kosu. Moja kosa nikako nije suha, stavljam samo 2-3 pumpice na vrhove kose. Predivno miriše i kosu mi je jako lako za raščešljati. Sastoji se od arganovog i suncokretovog ulja. Koristim ga već dva mjeseca i tek sam na pola proizvoda. Definitivno nešto bez čega ne mogu.Za cijenu od 30-ak kuna dobijete 100 ml ulja.

Schwarzhopf Gliss Kur balzam u spreju

Ovaj proizvod koristim od srednje škole. Ni sama ne znam koje mi je to pakiranje po redu. Kada ne koristim Baleino ulje onda nastupa Gliss Kur. Raščešljava, prekrasno miriše. Sjećam se doba dok smo ga i u školu nosile jer jednostavno prekrasno miriše. Proizvod je potrebno protresti prije upotrebe da bi se sjedinile dvije tekućine i nasprejati na suhu ili ručnikom osušenu kosu.Pakiranje je od 200 ml i može se kupiti u svakoj drogeriji. 


Koji je vaš proizvod bez kojeg ne možete?

4 komentara:

  1. Uh, kod kose nemam još nekih HG proizvoda, tražim još uvijek. Ne mogu ništa pametno reći na tu temu jer radi dermatitisa imam sto problema pa mi mnogo šampona ne paše. Mogu jedino reći da volim šampone bez sulfata i definitivno se osjeti razlika u korištenju onih sa i onih bez. Taman sutra idem na kontrolu vlasišta i vjerojatno ću kupiti neki novi šampon.
    Ali volim ulja, da! Ulja su super, samo ih ne smijem puno koristiti, jer, opet, maste mi previše vlasište i onda mi tjeme krene jače izbacivati perut.
    Ah, jednog dana bih tak rado htjela imati normalnu kosu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam zadovoljna navedenim, ali još uvijek nisam pronašla šampon koji će učiniti čudo pa mi se kosa neće mastiti. To bi ja jednog dana rado htjela. :)

      Izbriši
  2. Taj balea serum je odličan! i prefino miriši :D baš me frizerka prosli tjedan pitala sta sam stavljala na kosu, zamirisalo joj pošteno :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Daaaa! Još ga znam natrackati popodne i onda mi cijela soba miriše, tako da navečer mi do navečer djeluje na kosi, zatim ju operem i opet stavim :)

    OdgovoriIzbriši