četvrtak, 7. ožujka 2013.

Visibabe i blogerice



Dan je bio savršen za vožnju biciklom. Išli smo do Drave i usput brali visibabe. Smijali smo se, vozili po poljskom putu i pričali o glupostima. On i ja.
Htjela sam napisati top listu svojih omiljenih blogerica. Onih koje najviše pratim, čije sam blogove pročitala od prvog do zadnjeg posta i čije nove nove objave s nestpljenjem iščekujem. Dakako ima i drugih, ali ove su mi najdraže.


3.BABUSHKA'S SUITCASE Babushka's Blog





Kupila me postom u kojem gostuje Voodoo Blonde pa sam i nju počela pratiti. Sviđaju mi se postovi u kojem ima dosta DIY stvarčica (mazalice, pilinzi i ostalo). I sviđa mi se jer stvarno ima dosta korisnih recenzija, LOTD-a. Također, voli prirodnu kozmetiku.
2. VOODOO BLONDE Make up blog





Nju sam slučajno otkrila prije godinu dana. Volim ju jer radi dosta svega, poput: wish liste, beauty fail, i dakako najdraži su mi njeni look-ovi. Zagovornica je prirodne kozmetike pa sam preko nje dosta naučila. I koji brandovi su cruelty free. (Hvala, draga na tome.)

1. ANATOMY OF BEAUTY Variola Vera






Obožavam ovo čudo od djeteta! Obožavam njen stil i obožavam to što ona obožava Illamasqu!
Fasciniraju me njeni make up look-ovi, toliko prekrasno izgleda to što radi. Kad odrastem želim biti ONA!


Koji su vaše omiljene blogerice? Zašto ih pratite?


4 komentara:

  1. Rijetko pratim domaće blogerice, Variola mi je najbolja i Vesna i Martina s B&M... ali zato pratim hrpu stranjskih...Linda mi je ultimativni beauty blogger: http://nyheter24.se/modette/lindahallberg/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam počela upravo sa ovim curama. I slobodno mogu reći da sam dosta toga naučila unazad godinu dana. Pogotovo od Voodoo Blonde, i ostalih, da ne nabrajam.

      Izbriši