četvrtak, 6. lipnja 2013.

Moji favoriti u svibnju

Početkom mjeseca sam si nabavila neke stvarčice i odmah sam znala da će to biti to!
Neke imam već neko vrijeme pa je  u  redu da ih navedem kao favorite.



1. mjesto u mojim favoritima zauzima T.LeClerc rumenilo. Kupila sam ga prije par godina u ljekarni u Bolu  i od tada sam mu vjerna. Naravno, kasnije su njihovu liniju povukli . To je moj obožavani proizvod i njega tako pobožno nanosim i koristim. Nijansa je 03 Brun Rose. Neznam kako bi ju opisala. Zagasito ružičasta s blagim shimmerom, koji se vidi na direktnom suncu. Moje najbolje rumenilo ikada. Svakako se nadam da ću u budućnosti si kupiti još jedno. Cijena mu je 27 funti. 

2. Fejk RT bockalica
Kupila sam ju prije mjesec dana preko ebaya od ovog sellera. što reći osim da sam jako zadovoljna, zato i je ova bockalica u mojim favoritima. Niti jedna dlaka nije ispala, lako se održava i stvarno mi je super od kad ju koristim. Za cijenu nisam sigurna koja je točno jer sam sve kistove uzela u kompletu. 

3. B&S kist za konturiranje
Jako lijep kistić i svakako kvalitetan. Body & soul kistić za konturiranje obraza kupljen je u Mulleru 29,90 kuna, čini mi se. Njime volim nanositi svoj bronzer kojim se trenutno učim konturirati. Dolazi u plastičnoj vrećici-torbici sa zipom što je svakako plus, pogotovo kad ga nosim sa sobom u torbi. Dovoljno čvrst a opet dovoljno mekan i nježan. Moj prvi kist iz Body & Soul kolekcije, nadam se ne i zadnji.

4. Garnier BB cream
Moja favorit BB krema za masnu i mještovitu kožu. O, moja omiljena votka krema. :D
Srećom pa alkohol brzo ishlapi. Garnier BB krema dolazi u pakiranju od 40ml, u dvije nijanse (light i medium). Sasvim zadovoljavajuće prekrivanje za jednu BB kremu. Jedino što mi se ne sviđa je to što oksidira, ali i tom problemu sam doskočila. ;) Cijena joj je oko 60-ak kuna i može se nabaviti u svim drogerijama.

5. Maybelline Instant Anti - Age korektor
Dolazi u plastičnoj ambalaži u pakiranju od 6,8 ml , a cijena mu je 60-ak kuna. Na vrhu korektora se nalazio spužvasti aplikator kojeg sam ja uklonila jer me živciralo to što se ne smije prati pa sam ga ja odlučila skinuti i nanositi prstima. Prekrivanje mu je srednje, nemam podočnjake, ali definitivno znam da ga volim. I znam da mi je koža, nakon što ga nanesem , ujednačene boje. I  znam da za tu cijenu se svakako isplati jer ga imam dva mjeseca a nisam ga potrošila niti pola. 

Koji su vaši favoriti za mjesec svibanj? 

Broj komentara: 6:

  1. Baš si istrošila to rumenilo hahaha :D krasno je, svida mi se pakiranje!

    Imam i ja tu bockalicu s ebaya ali mi je oriđiđi ipak draža :D
    B&S kistove bi bas voljela probati, taj za konturiranje bi mi bio savršen, ali zadnji put kad sam bila u mulleru sam ih zaboravila pogledat a tko zna kad cu opet ici :(

    OdgovoriIzbriši
  2. Da, to rumenilo je svašta proživjelo! A i dalje mi ne najveća ljubav :D
    Rt bocku sam si kontala uzeti, ali ću se ipak malo strpiti. Ako ti je Muller daleko mogu ti ja srediti da ti ju poštar donese. ;) Meni je M blizu. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovaj Body&Soul kist moram kupiti :D
    a fejk RT mi je isto fenomenalna :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Svakako! Body i Soul mi je odličan za tu cijenu. I na dodir su dlake drugačije. :D
    Fejk bocki ću vječno biti zahvalna što se tako lako ispire. ;) Vodim brigu o svojim kistićima, ali kad ih moram ispirati to su muke. Grrr...

    OdgovoriIzbriši
  5. Meni je ova Garnier BB krema najbolja od svega što sam koristila do sada za lice. Obožavam je! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dijelimo istu ljubav! :) Radije ću hodati svijetom bez rumenila ili maskare nego bez BB-ice :)

      Izbriši