ponedjeljak, 1. srpnja 2013.

Essence Miami Roller Girl rumenilo





Nova Essence kolekcija me oduševila posebno zbog jedne stvari- rumenila. Naletjela sam na njega sasvim neplanirano u dm-u dok sam sa kolegicom sa posla tražila gumice za kosu. Znala sam da ćemo se voljeti!

Riječ je o rumenilu koje dolazi u 3 nijanse: narančasta , ružičasta te mješavina te dvije boje. Prave ljetne boje  koje podsjećaju na zalazak sunca. Dolazi u plastičnom, prozirnom pakiranju  te se se zatvara na klik. 
Sadrži  8 grama proizvoda što je za cijenu od 25 kuna i više nego odlično. Rok trajanja je 12 mjeseci od dana otvaranja. 


Sviđa mi se njegova tekstura te jako dobra pigmentiranost. Također, trebalo bi pripaziti s nanošenjem jer se vrlo lako pretjera. Lagano  kistom preko željene boje i otresite višak proizvoda. Također savjetujem isprobati rumenilo prije šminkanja čisto da se dobije osjećaj o doziranju da se ne bi dogodio klaun efekt. 



Ovo smatram svakako jednim dobrim ulovom ,zbog boja koje Essence nudi, omjera cijene i kvalitete te također i gramaže. Idealno je za ljeto i prekrasno će izgledati na preplanuloj puti. 



Jeste li vi ulovile svoj primjerak ovog rumenila? Svađaju li vam se boje?

Broj komentara: 14:

  1. Jesam, prije koji tjedan, koristim ga svaki dan skoro od tad. :) Kakva ti je trajnost na obrazima? Meni izblijedi nakon cca 5 sati, baš me nije oduševilo postojanošću jer ne volim popravljati rumenila tijekom dana...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja ga koristim svaki dan :)Što se tiče trajnosti meni je sasvim ok, na mom licu izdrži 6-7 sati dok sam na poslu. Dobro, ni ne sjetim se u pola 10 navečer obratiti pažnju na to. :)

      Izbriši
  2. Predivno rumenilo bas sam ga danas kupila, nisam mogla odoljeti :D valjda ce mi stajat dobro :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Malo na plažicu pa ćeš vidjeti da će ti stajati divnooo :)

      Izbriši
  3. Nisam ga još kupila, ali nadam se da će ga još imati u mom Kozmu idući tjedan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam ga uzela u dm-u u Portošici. Jučer sam bila opet i vidim da je razgrabljeno :D

      Izbriši
  4. naišla sam danas na tvoj blog boga-pitaj-kako i vidim ja ono pokemonka, šjo garant je kul cura (prije sam se ja zvala betmenka na blogeru pa mi rekoše da sam derle pa evo čekam da porastem da opet budem betmenka :P) . pročitah ti cijeli blog, ismijala sam se, pravo si kul i draga <3
    ova kolekcija je nekad prošle godine isto bila u njemačkoj, ja ga ulovila u oktobru na buvljaku kad sam bila kod prijatelja jer u tuzli ima vako jedna pijaca koja se zove hametova pijaca i tu ima jedna teta koja prodaje drogerijsku šminku iz njemačke za pravo male pare. i tako, kupim ja njega, i od tad traje naša ljubav, sjetim se nekad da ga stavim, kad dođe na red od moji drugih ljubavnika rumenila, al sad ga češće koristim jer su mi većina najdražih rumenila sad svijetla i ne vide se pa ima potencijala da postane no.1 ljetno rumenilo :DD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti na lijepim riječima :)

      Da baš je pravo ljetno rumenilo, ja ga se ne mogu nahvaliti <3

      Izbriši
  5. Meni se jedino rumenilo sviđa iz kolekcije, ništa drugo! Mogla bih mu dati šansu! Predivno je!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pokušaj, nećeš zažaliti. A ako zažališ, javi mi se ;)

      Izbriši
  6. Divno je, ja ga ipak nisam uspjela uloviti u našem Kozmu :/

    OdgovoriIzbriši
  7. Nisam ga ulovila a fkt je predivno :(

    OdgovoriIzbriši