utorak, 11. lipnja 2013.

Rođendanska wish lista!

Tako je! Posebne liste se prave za rođoš, da da... Početkom pisanja bloga sam imala nešto drugačiju wish listu od ove trenutne koju ću podijeliti s vama. Neke stvari sam prekrižila na svojoj listi (Sleek paletu, jeeeej!), neke sam maknula jer sam našla dostojne zamjene (Sigma i Mac puder), a neke su ostale tiha patnja. 





Fotić! Do sada sam za slikanje koristila mobitel, nadam se da će se to ubrzo promijeniti! Ne mora biti konkreno ovaj. U biti, ja nemam pojma kakav fotić da uzmem jer mi je to sve previše zbunjujuće pa su prijedlozi i savjeti svakako i više nego dobrodošli!

Ogledalo na stalku! To isto želim. Nisam stigla jučer do Lidla, nadam se da bi danas moglo biti još koje ogledalce. Ako ne, tragati ću dalje. Za to isto skupljam prijedloge.

RT Sarter set. Žalim što ga nisam kupila kad je bilo 20% off. Ali čim bude slijedeća plaća, past će i narudžba definitivno.

Sleek, Sleek, Sleek! Rumenila i kistovi su moja strast. Volim rumenila jednako kao i kistove. Od Sleeka imam jedino njihovu paletu i jako sam zadovoljna. Kakva pigmentiranost! Već duže vrijeme vrebam Sleek paletice rumenila ali nikako se ne mogu odlučiti koju da uzmem i koja bi mi bila najbolja, jer si ne mogu priuštiti sve... Ili mogu?! :D

Želim ovo za skidanje mitesera. Daiso, jel? Nikako zapamtiti. E baš to želim isprobati! 

Nyx Taupe! Po preporuci drage Mell  kojeg ona koristi za konturiranje. Već desetak dana i to kontam naručiti. Plaćo, požuri! 

Od kada sam počela koristiti Ecotools kitove niti jednom se nisam našminkala bez jednog od njih. Trenutno sam u potrazi za kistovima za oči. Kako su ovi također dosta hvaljeni od strane kolegica blogerica zavrijedili su biti na ovoj listi.

Lush... Sredinom travnja sam se igrala sa Lushom i osvojila tretman kod njih. Već sam se i dogovorila sa prijateljicom kako ćemo u Zagreb na tretman i u shopping i da će nam biti superdivnokrasno kad ono ništa, dva rana ranije sam se zaposlila. Ajde, svako zlo za neko dobro. Tako je počela moja priča s Lushom. Recimo još samo da mi je ostao tiha patnja.

RT bocka! Imam fejk i super mi je. Ali uvijek me nešto vuče da si naručim baš nju. Vidjet ćemo. Za sada nije prioritet,ali svakako bi ju voljela imati. 

Imate li vi svoju B-Day Wish listu? Jesu li neki proizvodi i na vašoj W listi?

Broj komentara: 12:

  1. Super način da dobiješ za rođendan ono što želiš :) sad samo pokaži post starcima, frendicama, dečku :D Ja ti stalno radim neke WL i stalno ih proširujem, mijenjam... uglavnom, želim punoo toga kao svako pravo žensko! Od ovih tvojih stvarčica želim ogledalo, Sleek rumenila i palete ruževa, RT core set i RT bockalicu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zar nije odličan način? :D
      Mi žene ne bi bile žene da stalno nešto ne mijenjamo :)

      Izbriši
  2. Super ti je WL :D
    Bolje da moju ne započnem, malo je predugačka :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma hajde, nikad nije predugačka! Bar ćeš moći više stvari prekrižiti :)

      Izbriši
    2. hahaha, ajde, neke sam već prekrižila, a neke još vise u zraku jer sam pokupovala i ono što nije bilo na WL ;)

      Izbriši
  3. super ogledala imas u jysku :) imam ecotools kistice i super su, kao i ebay verzija rt bockalice :) (niki)

    OdgovoriIzbriši
  4. Skromna ti je WL :D I da slazem se gore s LHH, imaš ogledala u JYsku, oni inace imaju jako jeftine stvarčice, a nedavno sam vidjela takvo ogledalo u Lidlu, mislim cak prosli tjedan al nisam sigurna.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, vidjela sam i ja u Lidlu ali nisam stigla taj dan.
      Budem pogledala u Jysku dok stignem. Hvala :)

      Izbriši
  5. super wishlista!
    i ja radim b-day wishliste, ali nisam još počela ovogodišnju, daleko je rujan i rođendan :)

    OdgovoriIzbriši